1 შეხვედრა
თემა: ჯანსაღი კვება
მიზანი: მოსწავლემ შეძლოს საკვები პროდუქტების ამოცნობა ჯგუფების მიხედვით. მოსწავლე აცნობიერებს ადამიანის ჯანმრთელობისთვის საჭირო პროდუქტების ყოველდღიურად მიღების აუცილებლობას. ქმნის კვების პირამიდას.
სასწავლო
რესურსი:სახელმძღვანელო, სამუშაო
რვეული. პლაკატები, ფორმატები. ფერადი ქაღალდები,
ფანქრები,სურათები
04.10.19. ჩატარდა პირველი საწრეო შეხვედრა. მოსწავლეებს გავაცანი წრის სამოქმედო გეგმა და ვიმუშავეთ მეტად აქტიურ ტემაზე- ჯანსაღი კვება.
აქტივობა 1. ვისაუბრეთ ჯანსაღ კვებაზე, გონებრივი იერიშის გამოყენებით ჩამოვთვალეთ ყველა ის პროდუქტი, რომელიც აუცილებელია ჯანმრთელობისთვის.
ატივობა2. მწავლებელი ყოფს კლასს ჯგუფებად .მარცვლეული, რძის ნაწარმი,ბოსტნეული და ხილი, ხორც-პროდუქტები.ჯგუფში მოწყობამდე მოსწავლე ყუთიდან იღებს ფერად ქაღალდს,რომელზეც წერია მაგ: მაწონი.მოსწავლე ირჩევს იმ ჯგუფს ,რომელსაც ეს საკვები პროდუქტიმიეკუთვნება და ჯდება ჯგუფში,რომლის სახელწოდებაა რძის ნაწარმი.და ა.შ.
აქტივობა 3. მოსწავლეებმა წინასაწარ გამზადებული ფოტომასალებით ააწყვეს კვების პირამიდა და გამოფინეს თვალსაჩინო ადგილას.
No comments:
Post a Comment